love-2042275_960_720.jpg

Meditation och mindfulness

Ge dig själv Andrum med meditation i naturen.

Med naturen som rum bjuds du in att hämta hem dig själv för ökad balans och välmående. Vi mediterar med utgångspunkt i vårt hjärta och fördjupar kontakten med oss själva och naturen. 

Fem tillfällen, ca 1 timme och 15  minuter/tillfälle, utomhus i Vittsjö med omnejd. 

Datum för 2022: 24/4, 1/5, 8/5, 15/5 och 22/5

Ta med något att sitta på, till exempel sitt- eller liggunderlag,  kläder efter väder och kanske en varm filt. Det kan kännas kallt när du sitter stilla utomhus och mediterar. 

 

Anmälan via meddelande på Facebook eller via mejl till jonnasandrum@gmail.com. Uppge din mejladress för kursbekräftelse.

Kostnad: 850 kr för fem tillfällen. Betalas in till bankgiro 576-8064 senast en vecka innan kursstart. Märk inbetalningen med meditation. Vänta med inbetalning tills du fått bekräftelse att det finns plats på kursen.

 

Avbokning av kursen görs senast en vecka innan kursstart. Utebliven inbetalning räknas ej som avbokning av kursen. 

 

tree-569275_1280.jpg

Mindfulness och meditation i grupp för stresshantering, självkännedom och personlig utveckling.

Håll utkik här eller på min face-book sida när nästa kurs börjar!

Ingen gruppstart planerad. Hör av dig vid intresse. Vid fyra deltagare kan grupp ordnas.

I mindfulnessmeditation kombinerat med övningar för självmedkänsla och personlig utveckling öppnar du upp för ditt inre och en djupare kontakt med dig själv och ditt hjärta.  

 

Kursen är upplagd på 6 tillfällen och håller på ca 1 timme och 15 minuter per gång. 

 

Under kursen blandas meditation i liggande och sittande övningar med teori. Du behöver inte ha några förkunskaper. 


Anmälan via mejl, telefon eller meddelande på min face-book sida. Ange namn, telefonnummer och mejl-adress. Avbokning görs senast en vecka innan kursstart, i annat fall tas en avgift om halva kursavgiften ut. 

Kursavgift: 1250 kr. Betalas in innan kursstart. ​Inbetalning via swish till nr 123 691 90 21 (skriv mindfulnesskurs och ditt namn under meddelande) eller till bankgiro 576-8064. Märk inbetalningen med mindfulness. Vänta med inbetalning tills du fått bekräftelse att det finns plats på kursen. 

flowesr-4546245_960_720.jpg

Meditation och resan till ditt hjärta

Inget kursdatum bestämt, mer info kommer.

Information om kursen från Helhetscentrum - Soul and Heart journey school: 

"Att leva från Hjärtat. Många vill gärna leva från Hjärtat, men väldigt få personer kan egentligen säga hur det går till. De flesta har en något diffus uppfattning om hur man gör för att leva från hjärtat och är nöjda med det. För mig räcker inte det eftersom det finns två väldigt specifika rum i ditt hjärta som du kan lära dig att nå.

På kursen får du lära dig en väldigt konkret väg till ditt Hjärta; du får lära dig att veta att du säkert är där, hur du stannar kvar där, hur du arbetar med dig själv där och hur du snabbt tar dig dit om du trillar ur.
En kunskap som hjälper dig under resten av ditt liv."

Fyra kurstillfällen á två timmar.


Pris 1250:- + kursmaterial

  • Facebook

Inspiration på Facebook!