Behandlingar och priser

 

Helhetshealing (1-1,5 timme)

Helhetshealing är verksamt på både känslomässiga och fysiska besvär såväl som själsliga.

 

För att vi ska må bra och vara i balans behöver vi ha fritt flöde i vårt energisystem. Händelser i livet skapar spår i ditt energifält. Vi kallar dessa spår blockeringar. Under behandlingen kan jag hitta och ta bort de blockeringar din kropp är redo att släppa ifrån sig.

Det är en djupverkande behandlingsform som ser till hela människan, inifrån och ut, och underlättar läkningsprocesser på alla nivåer hos dig, såväl fysiskt, psykiskt som själsligt. Behandlingarna är välgörande för både kropp och själ och ger ett allmänt ökat välmående. 

Under behandlingen ligger du fullt påklädd på en brits. Planera gärna så du kan vila och ta det lugnt efter behandlingen. Samtalet som inleder varje tillfälle är en viktig del i behandlingen. Helhetshealing kombineras med fördel med mindfulness.

 

Pris: 1 timme - 600 kr, 1,5 timme - 700 kr.

Barn/ungdomar: 8-18 år, 100 kr rabatt.

Över 65 år: 100 kr rabatt.

Distanshealing

Om du bor långt från Vittsjö eller har svårt att ta dig dit av andra anledningar går det bra att utföra helhetshealing på distans. Under behandlingen ligger du ner på en soffa eller säng. Du bör vara ensam i rummet. Samtalet innan behandlingen är lika viktig som när du får healing på plats. Du ringer upp mig på telefon innan behandlingen börjar. 

Pris: 500 kr

Mindfulness enskild (ca 45-60 min)

I mindfulness vägleds du i meditationsövningar, stresshantering och självkännedom med inspiration från mindfulnessbaserad stresshantering (MBSR) och mindfulness med självmedkänsla. Mellan sessionerna får du hemuppgifter med mindfulnessövningar tillsammans med övningar för självreflektion och personlig utveckling. En del material skickas via mejl. 

Pris: 600 kr/tillfälle.

 

Gruppträning i mindfulness hittar du här.

 

Regression​ (1-3 timmar)

Här får du hjälp att gå tillbaka till händelser som din själ vill visa dig. Det kan vara händelser från tidigare liv, händelser som hänt i detta livet eller mer sällan händelser som kommer att ske (progression). En regression kan ibland underlätta läkningsprocesser och utförs endast när det finns låsningar hos dig som inte kan nås på annat vis. Du upplever själv regressionen. Du måste vara över 18 år för att få genomgå en regression.

 

Pris: 1000 kr

 

 

Bra att veta

När vi arbetar tillsammans har jag tystnadsplikt både under den tid du kommer till mig på behandling och efteråt. Helhetshealing ersätter inte traditionell sjukvård utan ska ses som ett komplement. 

 

 

Mindfulness, meditation och stresshantering är godkänt av skatteverket för friskvårdsbidrag. Du ansöker om det hos din arbetsgivare. Jonnas Andrum är registrerad leverantör för friskvård hos  

 

Healingbehandlingar bör i vissa fall inte kombineras med t ex akupunktur, kiropraktisk behandling eller vissa typer av massage och andra kroppsbehandlingar. Anledningen är att de olika behandlingsformerna, precis som helhetshealing, arbetar i ditt energisystem men med olika tekniker. Berätta därför gärna för mig om du fått en annan kroppsbehandling. 

 

Betalning via swish eller kontant. Swish nr: 123 691 90 21. Det finns också möjlighet att efter överenskommelse göra insättning till bankgiro 576-8064. Eventuell avbokning görs 24 timmar innan bokad tid. Uteblivet besök debiteras med 400 kr. Jag innehar F-skatt.

89_edited.jpg