Välkommen till 

Soul & Heart Journey School

 

 Jonnas andrum är en del av Soul & Heart Journey School. För dig som kund innebär det en kvalitetssäkring och en trygghet. Som medlem i vår skola får du bland annat tillgång till artiklar, e-böcker och i medlemskapet ingår även en del av de onlinekurser skolan erbjuder.  Online-kurserna berör teman för ditt inre växande, personliga utveckling samt stresshantering och balans. Med hjälp av dem lär du dig leva från hjärtat, varje dag, och du lär hur du får tillgång till din inre kunskap. Du utgår alltid från din egen nivå. Kurserna administreras av Susanne Jönsson, grundare av Soul & Heart Journey School, som också ger dig personlig support kring kursen. Gå in på länkarna nedan för mer info och anmälan. 

 

Vi finns både online och på plats.

Vårt team av många duktiga Helhetsterapeuter och lärare finns här på plats för dig. Vi är här för att hjälpa och stötta dig med behandlingar och kurser i Helhetshealing, kanalisering, djurkommunikation, meditation och mycket mer.

 

Vi arbetar alltid med små elevgrupper.

För oss är det viktigt att varje elev får den hjälp och stöttning som behövs, därför arbetar vi med små elevgrupper på de flesta kurser och utbildningar. Oftast har vi mellan 4-8 elever per kurs och då får alla det utrymme som var och en behöver.

Utbildningar online – öppet när det passar dig bäst

 Vill du arbeta online, kan du lära dig bland annat att Älska dig själv, öka din självkänsla och ditt självförtroende, att Finna din livsuppgift och hur du kan göra för att leva ditt liv utan stress och oro.

 Hur du än väljer får du alltid personlig hjälp och support hos oss.

 

VARMT VÄLKOMMEN TILL VÅR GEMENSKAP!

 // Susanne Jönsson
Grundaren av Soul & Heart Journey School