Behandlingar och priser

Helhetshealing (1-1,5 timme)

Helhetshealing är en effektiv behandlingsform som är djupt avstressande och avslappnande. Fysiska, emotionella och själsliga läkningsprocesser underlättas och behandlingen är allmänt välgörande och stärkande för hela dig, både kropp och själ. 

Om du bor långt från Vittsjö eller har svårt att ta dig hit av andra anledningar går det bra att utföra helhetshealing på distans.

Kostnad: 1 timme - 750 kr, 1- 1,5 timme - 850 kr.

Barn/ungdomar: 8-18 år, 100 kr rabatt.

Över 65 år: 100 kr rabatt.

Andrum för två (ca 3 timmar)

Meditation, mindfulness och helhetshealing. Beroende på väder kan meditation och mindfulness hållas utomhus. Bokas tillsammans med någon du tycker om.

Kostnad: 1200 kr / person. Enkel fika ingår.

Läkande samtal

Samtal och tekniker för ökat välmående. 

Kostnad: 750 kr

Regression​ (1-3 timmar)

En regression kan ibland underlätta läkningsprocesser och utförs endast när det finns låsningar hos dig som inte kan nås på annat vis. I en regression får du hjälp att gå tillbaka till händelser som din själ vill visa dig. Du upplever själv regressionen. Du måste vara över 18 år för att få genomgå en regression.

 

Kostnad: 1200 kr

Kanalisering

Vi har alla guider och vägledare på andra sidan. I en kanalisering får du budskap och råd från din andliga guide.  

Kostnad: 850 kr. 

Mindfulness enskild (ca 45-60 min)

I mindfulness vägleds du i meditationsövningar, stresshantering och självkännedom med inspiration från mindfulnessbaserad stresshantering (MBSR) och mindfulness med självmedkänsla. Mellan sessionerna får du hemuppgifter med mindfulnessövningar tillsammans med övningar för självreflektion och personlig utveckling. En del material skickas via mejl. 

Kostnad: 750 kr.

 

Gruppträning i mindfulness hittar du här.

 

Bra att veta

När vi arbetar tillsammans har jag tystnadsplikt både under den tid du kommer till mig på behandling och efteråt. Helhetshealing ersätter inte traditionell sjukvård utan ska ses som ett komplement. 

 

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag på Jonnas andrum.  Jonnas Andrum är också registrerad leverantör för friskvård hos  

 

Healingbehandlingar bör i vissa fall inte kombineras med t ex akupunktur, kiropraktisk behandling eller vissa typer av massage och andra kroppsbehandlingar. Berätta därför gärna för mig om du fått en annan kroppsbehandling. 

 

Betalning via swish till nr: 123 691 90 21. Det finns också möjlighet att efter överenskommelse göra insättning till bankgiro 576-8064.

 

Eventuell avbokning görs 24 timmar innan bokad tid. Uteblivet besök debiteras med  halva priset.

 

Jonnas andrum är godkänd för F-skatt.

nedladdning.jpg

Vi är med... Är du?

  • Facebook

Inspiration på Facebook!