bild 2 jonna.jpg

Om mig och Jonnas Andrum.

Varmt välkommen till Jonnas Andrum! Här kan du få helhetshealing, mindfulness, stresshantering, personlig utveckling, kurser med mera. 

Jag som driver Jonnas Andrum heter Jonna Skog. Min resa till helhetsterapeut började 2011 då jag själv började gå på behandlingar och kurser hos Susanne Jönsson på HelhetsCentrum - Soul & Heart Journey School. Steg för steg kom jag i kontakt med min intuition och inre kunskap, en kunskap vi alla har tillgång till. Mer om skolan finns att läsa här.

 

Förutom helhetshealing har jag även kunskap inom meditation, kanalisering och energiarbete i olika form. Jag har också utbildning  till mindfulnessinstruktör (steg 1 i MBSR - mindfulnessbaserad stressreduktion) och mindfulness med självmedkänsla (mindful self compassion).

 

I grunden är jag socionom med mångårig erfarenhet av kurativt arbete och vana att genom samtal möta människor i förändringsprocesser. Allt personligt och inre växande böjar med en vilja till förändring. Ibland kan det vara svårt att komma vidare och vi arbetar då tillsammans för att hitta de vägar som passar dig.

För mig är det viktigt att kunna ge mitt bästa till mina klienter och kursdeltagare och ett sätt att göra det är att hålla mina kunskaper aktuella. Jag fördjupar mig därför kontinuerligt med hjälp av kurser, handledning och kompetensdagar för lärare och helhetsterapeuter samt genom min egen personliga utveckling som är en ständigt pågående process. Vi blir aldrig klara med det! 

 

"Du själv, liksom alla andra i hela universum, förtjänar din kärlek och tillgivenhet".

                                                                                         Buddha (563 f. Kr. - 483 f. Kr.)
 

Följ Jonnas Andrum på Facebook!

  • Facebook