bild 2 jonna.jpg

Om mig och Jonnas Andrum.

Varmt välkommen till Jonnas Andrum! Här kan du få helhetshealing, mindfulness, meditation, stresshantering, personlig utveckling, kurser med mera. 

Jag heter Jonna Skog och är certifierad helhetsterapeut och certifierad lärare. Min resa till helhetsterapeut började 2011 då jag började gå på behandlingar på HelhetsCentrum - Soul & Heart Journey School. Steg för steg kom jag i kontakt med min intuition och inre kunskap, en kunskap vi alla kan få tillgång till. 

 

Förutom helhetshealing är jag även utbildad inom meditation, mindfulness, kanalisering och energiarbete i olika form.

I grunden är jag socionom med mångårig erfarenhet av kurativt arbete och vana att genom samtal möta människor i förändringsprocesser. Allt personligt och inre växande böjar med en vilja till förändring. Ibland kan det vara svårt att komma vidare och vi arbetar då tillsammans för att hitta de vägar som passar dig.

För mig är det viktigt att kunna ge mitt bästa till mina klienter och kursdeltagare och ett sätt att göra det är att hålla mina kunskaper aktuella. Jag fördjupar mig därför kontinuerligt med hjälp av kurser, handledning och kompetensdagar för lärare och helhetsterapeuter.

 

Min egen personliga och andliga utveckling, som jag ser som en ständigt pågående process, är värdefull för mig. Så länge jag fortsätter utvecklas blir det också möjligt för mig att ge vidare till mina klienter och kursdeltagare. Något jag gör med både glädje och tacksamhet. 

 

"Du själv, liksom alla andra i hela universum, förtjänar din kärlek och tillgivenhet".

                                                                                         Buddha (563 f. Kr. - 483 f. Kr.)
 

Följ Jonnas Andrum på Facebook!

  • Facebook