Om mig och Jonnas Andrum.

Varmt välkommen till Jonnas Andrum! Här kan du få helhetshealing, mindfulness, meditation, stresshantering, personlig utveckling, kurser med mera. 

Jag heter Jonna Skog och är certifierad helhetsterapeut och certifierad lärare. Min resa till helhetsterapeut började 2011 då jag började gå kurser på HelhetsCentrum - Soul & Heart Journey School.  Kurserna har hjälpt mig komma i kontakt med min intuition och inre kunskap, en kunskap vi alla kan nå. 

 

Förutom helhetshealing är jag även utbildad inom meditation, mindfulness, kanalisering, energiarbete i olika form och olika samtalstekniker.

I grunden är jag socionom med mångårig erfarenhet av kurativt arbete och vana att genom samtal möta människor i förändringsprocesser. All personlig och inre växande böjar med en vilja till förändring. Ibland kan det vara svårt att komma vidare och vi arbetar då tillsammans för att hitta de vägar som passar dig.

För mig är det viktigt att kunna ge mitt bästa till mina klienter och kursdeltagare och ett sätt att göra det är att hålla mina kunskaper aktuella. Jag fördjupar mig därför kontinuerligt med hjälp av kurser, handledning och kompetensdagar för lärare och helhetsterapeuter.

 

Min egen personliga och andliga utveckling, som jag ser som en ständigt pågående process, är värdefull för mig. Så länge jag fortsätter utvecklas blir det också möjligt för mig att ge vidare till mina klienter och kursdeltagare. Något jag gör med både glädje och tacksamhet. 

 

"Du själv, liksom alla andra i hela universum, förtjänar din kärlek och tillgivenhet".

                                                                                         Buddha (563 f. Kr. - 483 f. Kr.)
 

bild 2 jonna.jpg
  • Facebook

Inspiration på Facebook!